dimarts, 9 de desembre del 2008

I SOPAR DE NADAL PASSIÓ GRANA

El proper divendres dia 12 tenim el primer sopar de Nadal de la penya Passió Grana, cosa important per a molts de nosaltres per molts motius.
Des de que va nèixer la penya, ja fa sis anys, vam tenir molt clar les linies a seguir. Està clarissim que el nostre primer objectiu és el de recolzar al Nàstic en tot el que necessiti, això si, tenint sempre una veu propia i la nostra identitat.
Avui en dia estem a prop dels 100 socis, amb molts més amics i amigues que estan convertint Passió Grana en un referent dintre del mon Nastiquero. Però sobretot en una gran colla d'amics que ens ho passem bé fent petar la xerrada sobre fútbol i els patiments constants que ens dona el nostre Nàstic.
Fa sis anys, quan el meu amic Andreu ens va enredar a uns quants per fundar la Penya, mai haguèssim imaginat que arribariem a un dia com el del pròxim divendres. Amb un sopar amb més de 150 persones confirmades.
Des de aquest petit racó vull donar les gràcies a tots i totes les persones que heu ajudat a fer realitat que Passió Grana sigui avui en dia el que es.
Visca el Nàstic i Visca Tarragona!