dijous, 3 d’abril del 2008

LA CECT


No cal dir que qui si algú té interès real en saber-ho només ha de posar-se en contacte amb nosaltres, però en resposta a afirmacions despectives, grolleres i llunyanes a la realitat que circulen per alguns blogs de grans savis i il·luminats, aprofito el meu blog per explicar què es la Coordinadora d’Entitats del Camp de Tarragona i com va néixer.


Ara fa tres anys, unes quantes entitats ens vam unir per tal de defensar una sèrie de reivindicacions. La trobada va ser un èxit i vam decidir unir-nos en una Agrupació, de manera assembleària i sense càrrecs ni estatuts.


Varem treballar així durant un temps, mica en mica anaven entrant entitats de caire divers i de sectors molts diferents, ja que, no era una federació veïnal, ni esportiva i no volíem silenciar ningú, ja que tots tenim problemes idèntics i, sentíem que, a la nostra ciutat i al Camp de Tarragona només s’estava donant corda a segons quines entitats veïnals amigues de...


D’aquesta manera començava a caminar una agrupació d’entitats nova, diferent i amb idees concretes. Nova perquè la formen entitats culturals, esportives, de pensionistes, A.V.V., etc. perquè tots patim els mateixos problemes, tenim les mateixes inquietuds i volem participar en aquesta societat.


No us penseu que només critiquen, volem aportar i col·laborar amb les administracions en tot allò que puguem ser-hi útils. Per cert, no pretenem fer d’Ajuntament ni res d’això, no es la nostra tasca, això si, volem que es respecti la nostra opinió. Que se’ns escolti, ni més ni menys.


Entre altres accions vam lluitar perquè s’obrís d’una vegada la rotonda d’accés al pont de Sta. Tecla, que com sabeu es l’accés per tots els veïns de Ponent a l’Hospital Joan XXIII per la T-11.


Va arribar un moment que començàvem a veure que amb la excusa de que no estàvem legalitzats cap responsable de l’administració ens volia rebre, tot i ser ja una força de representació social molt important. Llavors vam decidir donar un pas endavant i legalitzar-nos, es aquí a on vam tenir que modificar el nom per temes jurídics i passar a dir-nos Coordinadora.


No enganyem ningú, és cert que hi ha persones pròximes a CIU, jo mateix, com també hi ha companys d’altres opcions polítiques, només faltaria que simpatitzar amb un partit fos pecat, però això no té res a veure amb el que volem i pel que treballem, que no té res a veure amb la política i les qüestions importants per als ciutadans.


Som conscients que continuaran desprestigiant-nos i fent el possible per a que no tinguem espais d’opinió, forma part del joc. Som conscients que incomodem el poder quan reivindiquem que es redueixin les llistes pel metge de capçalera a un CAP; que no es prenguin decisions precipitades amb el tema de l’aigua amb perill d’hipotecar el nostre futur 25 anys més....Però continuarem alçant la nostra veu, molesti a qui molesti.


Vull deixar clar que em sento orgullós de tots i cadascun dels integrants de la CECT encara que no siguin grans enginyers, savis anònims que destrueixen per plaer.

Però son representats d’entitats amb els seus socis, i per tant, representen una realitat social, que té el mateix dret que qualsevol a associar-se i a opinar.
Em sento bé amb els amics de la petanca de Camp Clar, per exemple, són gent treballadora, senzilla, que tenen les seves inquietuds , cap d’ells té temps per seure davant d’un ordinador a posar a parir el que es vagi trobant pels blogs… Segurament molts ni tenen ordinadors, però per a mi són els meus companys, els meus amics i sobretot inverteixen el seu temps intentant millorar una miqueta aquesta societat, cosa que ja per si sola fa que els admiri a ells i tot el que fan.


Nosaltres tenim il·lusió per canviar les coses, inquietuds i problemes pels que lluitar davant qui sigui. Tenim clar que la democràcia és alguna cosa més que votar cada quatre anys. No demanarem perdó a ningú per existir, no ho farem mai, només volem defensar els nostres drets i aplicar els nostres deures.


Volem donar veu a un sector molt gran que porta molts anys silenciat. Ho estem fent.
Ho continuarem fent.

25 comentaris:

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Dani, no entenc les critiques tan ferotges que et fan en altres blocs, per aquesta presentació de la CECT, ho vaig llegir per primer cop l’altre dia i em va semblar un escrit seriós, acurat i respectuós amb els altres, després de llegir uns comentaris que fa de tu el pinel, he tornat a llegir el teu post i segueixo pensant que es un escrit molt acurat i respectuós.
Ens podran dir de tot, ens sentirem dir moltes coses, sobre tot que ens tenim merescut estar a l’oposició a Tarragona. I mira a Tarragona governen els socialistes perquè així ho han determinat els ciutadans. Però nosaltres no defugim de la nostra responsabilitat, i des de la oposició que es la feina que ens pertoca fer denunciarem tot allò que creiem que no fa bé el govern actual. Exactament com feien ells quant estaven a la oposició, i per molt que ens vulguin desacreditar, per molt que ens vulguin desmoralitzar, acabarem demostrant que qui veritablement va fer canviar aquesta ciutat van ser els governs de CIU.
I espero que ben aviat a Tarragona ciutat tornem a tenir la confiança dels ciutadans.
Mentrestant benvinguda sigui la CECT i les seves iniciatives que vetllaran perquè des de el teixit civil també es defensen els interessos de la nostra ciutat.
També vull recordar que quant us vau constituir fa 3 anys, a l’Ajuntament hi havia un altre equip de govern, i també plantejàveu les vostres inquietuds, ara l’equip actual no us pot menysprear ni dir-vos que esteu manipulats per CIU perquè es totalment incert. Mai el govern de CIU va acusar mai a les entitats veinals que estaven manipulades pel PSC ( i la majoria dels seus dirigents eren destacats líders socialistes, inclòs ara son regidors )

Anònim ha dit...

Hola Dani,

Sabes quien es realmente Sherlock Holmes?..

Una pista: tiene una carta de menus muy variada.

Atentamente Watson

Anònim ha dit...

Dani,

Mentres hi hagi capitans amb complexe de cap de brigada i esquerranossos "supertolerantes", la veritat és que els reformistes de "Buenavista integraos" lo tenemos jodido...

Comprate una capa y mudate a Campo Claro.

Ale Dani tranqui que son pocos y cobardes!

La casa de Pinel ha dit...

espero de señor anonimo que si tiene algun problema con el sherlock me lo remita para aclararlo entre los dos

Dani Juárez ha dit...

Hola Quim,

Com t'he dit al teu blog gràcies per les teves paraules.

La veritat es que soc el primer sorpres amb tot això, mai vaig pensar en el sr. Carrillo a l'hora d'escriure el post. MAI.

Respecte a la situació politica de la ciutat, vam perdre per moltes raons.. moltes de les quals tu saps molt bè.
De totes maneres van guanyar els socialistes i per tant els ciutadans ens van castigar.

S'ha de fer moltes reflexions, sense complexes i mirar al futur.

Una abraçada

Dani Juárez ha dit...

Hola Watson,

Perdoname pero no entraré en tu juego. No me interesa la vida personal de nadie, no creo que ir contando chismes sea muy valiente y menos con pseudónimos.

De todas maneras, gracias por entrar en mi blog.

Dani Juárez ha dit...

Hola Watson,

Perdoname pero no entraré en tu juego. No me interesa la vida personal de nadie, no creo que ir contando chismes sea muy valiente y menos con pseudónimos.

De todas maneras, gracias por entrar en mi blog.

Dani Juárez ha dit...

Hola Pinel,

Solo queria aclarate una cuestión.
Es verdad que no publiqué un comentario tuyo, tienes razón.

Pero lo vi innecesario porque te contesté en el tuyo. Puede ser que me haya equivocado, ya que, si no hay ofensas personales a nadie todos estais bienvenidos.

De todas maneras, dejame que siga lamentando que no me creas respecto a mi post, como también decirte que algunos comentarios tuyos sobre mi no invitan al diálogo precisamente.

Cuando ya dudas de mi palabra, poco puedo hacer ya para que me escuches.

No crees?

Saludos

Dani Juárez ha dit...

Hola Reformista...

Je,je.. Te va la guasa eh!.

Hombre la verdad es que con el capità tengo buena relación, es un buen chaval.
Da la cara siempre y eso es muy importante.

De lo demás perdona que no opine, no me gusta hablar de anónimos.

De irme a vivir a campoclaro cap problema...ahora lo de comprarme una capa..no se yo.
Je,je.

Saludos

Sherlock Holmes ha dit...

Respuesta al anonimo aportador de datos y aprendiz de investigador,

Efectivamente, todavia por mi casa hay alguna carta de diferentes menùs, ya que he tenido tres restaurantes.
Sobre mi identidad, llegas tarde pequeño, hace unas cuantas lunas que yo misma la desvelé.


Cordialment Holmes, Sherlock Holmes.

Anònim ha dit...

Hola de nuevo,

Dani solo pretendia ponerte en igualdad de condiciones.

Tu integridad hace que juegues siempre en desventaja hombre!

Maestra Sherlock, no se me ponga nerviosa mujer, que el aprendiz solo ha comenzado.

Queda mucho baile por delante, no se olvide que yo aprendi de usted.

Atentamente Watson.

Marc ha dit...

Ojo que algú s'ha possat nervios/a!!

Que no s'enfadi ningu que tot això és un joc! perque això és el eu fan, no? O ara serà que només volen jugar quan ells tenen la pilota?

Salut!!

La casa de Pinel ha dit...

¿marc a que juego jugamos?¿que puedo participar?

Anònim ha dit...

Sí Pinel, a tocar las pelotas, soi sabes jugar, però a debatir con argumentos no. El Dani, a parte de un tio honrado, dice lo que piensa y lo expone para debatir, no para recibir descualificaciones y tonterias de la petanca , barrio, de que si es un aprendiz, etc. Dani tu sigue, que ser simpatizante de CiU en un barrio de ponient es recibir muchos "palos" y tener una vida dificil. En aunto a lo del agua, espero de tu Mediterranea un informe sobre las disponibilidades de agua en Tarragona y repercusiones ambientales.
Saludos

La casa de Pinel ha dit...

señor feliu ya ha visitado el centro de dia de la calle rebolledo.
buenos dias señor dani juarez.

Dani Juárez ha dit...

Hola Feliu,

Gràcies per le teves paraules i no dubtis que sempre defensarè les meves opinions.

Avui a l'assambles qui hi ha a la Cambra de comerç tindràs les respostes.

Muy buenos dias sr. Pinel, o mejor, Buenas tardes ya.

Albert Puñet ha dit...

mmm...
No acabo d'entendre el comentari del reformista de bonavista integrao...

Que he fet jo ara?

Salut dani!!

Anònim ha dit...

Dani, he asistido a la asamblea en Defensa del agua del Camp de Tarragona. Muy interesante, sobre todo el estudio de las disponibilidades de agua del Camp y de los riesgos que la misma ACA publicó en 2006 y ahora la situación ha empeorado. Pasale los datos al Sr. Carrilo a ver si se convence.
Pinel, deja ya, de pronosticarme enfermedades solo para descualificar. Por cierto, tú tan amante del campo y de comentar lo mal que estamos de agua, no te ví en la Asamblea de la CECT, solo te anota que en el informe del ACA del 2006 hay unas valoracions y una de ellas referido a la zona Francolí-Gaia dice :Riesgo, salinización, y Conflictividad en la zona (tarragona) califica DE BAJA. Que te parece a un luchador como tú y otros (yo) nos dice el ACA que nos quitan agua por NUESTRA BAJA CONFLICTIVIDAD SOCIAL. Tindran morro!!. Encima nos llaman finamente "cobardes".

Anònim ha dit...

Mira Holmes. Per una vegada, proposo una endevinilla (no soc massa bó?) Vas dir que erets dona (encara que Sherloc) que et deis Maribel, que tens menús a casa teva. I que entrant al Googel i posar Titu Tarrasa, surt un restaurant que és diu Titu i l'innaugura el sr. Titu Terrasa i la seua senyora Maribel.... Watson, que em dius?. Ah! i es defensen i "jalean" mutuament com a dos extranys.

Anònim ha dit...

Dani, la sal va por cuenta nuestra o por cuenta vuestra?. Pinel nos veremos en la mani del agua?.

Anònim ha dit...

Dani, me presentarè a ti el sàbado.

Creo que tu lucha tanto por tu barrio, tu gente, tu tarragona, tu especial catalanidad y la lucha por la sostenibilidad ambiental, te ara luchar en muchos frentes, aquí nos encontrarà a muchos. "Sus y a por ellos".

Dani Juárez ha dit...

Hola Capità,

No tinc ni idea.

Crec que tot es conya i res mès.

Una abraçada amic

Dani Juárez ha dit...

Hola Feliu,

Estaré encantado de conocerte en persona.
Gracias por los ánimos, seguiré luchando siempre por mis ideas.
Siempre intentando no faltar a nadie, pero claro está, cuando me atacan, desprestigian, me humillan etc.. sin criterio y solo por decir lo que pienso es cuando me veo obligado a enseñar los dientes.

Saludos

Anònim ha dit...

Dani, estas molt silenciós. Estigues segur que pots comptar amb els teus companys i amics. Salutacions i torna a escriure.

Dani Juárez ha dit...

Hola Feliu,

Gràcies per les teves paraules. Mai ho he dubtat, simplement vaig una mica de bolid aquests dies.

Salut!