dimarts, 21 de juliol del 2009

Festes L'Albada'09, Orgull de Barri.


Un any més el grup de persones que formen part de la Comissió de Festes de L’Albada han fet possible un somni; poder celebrar unes grans festes populars al nostre barri.
Han sigut mesos molts durs, amb moments molts baixos d’ànims, la dificultat de trobar col·laboracions en plena crisis econòmica feia tenir que començar a muntar els pressupostos més de tres vegades, però ho hem aconseguit.
És molt complicat explicar amb paraules el meu sentiment d’agraïment, satisfacció i admiració vers totes les dones i homes que s’ho han treballat. Com dels amics i veïns que un altra vegada ens han fet costat d’una manera exemplar, amb més o menys aportacions econòmiques, com també d’una manera moral.
L’Albada fa temps que es una realitat, un barri que es mostra orgullós de ser-ho i amb unes ganes de lluitar increïbles. Lluitar, per exemple, per a que se’ns reconegui el nostre nom de manera oficial d’una vegada per totes.
Han sigut tres dies intensos, plens d’activitats de tot tipus, amb un èxit de participació, on passat pel barri milers de persones i com sempre els hem rebut amb els braços oberts. Aquest es el nostre tarannà, Som L’Albada i Som Tarragona.
A L’Albada estem de festa, estem celebrant que hem arribat fins aquí… I Avancem!.
Gràcies a tots i totes!