dijous, 31 de gener del 2008

JA SOM AQUÍ!



Desprès de més de tres anys treballant i debatent sobre el futur de la nostra organització, vam decidir donar un pas endavant.


Fins ara se’ns coneixia com Agrupació d’Entitats, funcionàvem com a una entitat assembleària, sense junta directiva, ni estatuts , ni res de això. Però anàvem veient, que amb la excusa què no érem una entitat registrada, cap administració ens volia atendre.


Llavors vam decidir avançar i donar legalitat a la nostra Coordinadora i vam començar el procés d’adhesions. L’altra dia ens vam presentar a la societat amb 40 entitats ja adherides.
Volem donar veu a tota aquesta gent que no es escoltada, trencar segons quins silencis, no anem en contra de ningú, volem aportar i sobretot que se’ns torni a respectar.


És un projecte totalment novedòs, formen part no solament associacions de veïns, sinó també entitats culturals, esportives, col·lectius de dones, associacions de pensionistes,etc. A més a més ens hem obert a tot el Camp de Tarragona. Tots patim els mateixos problemes, tots estem farts, per exemple, de com funciona actualment el sistema sanitari; de com els pobles petits i els barris patim més encara la inseguretat ciutadana; de les dificultats que tenim per accedir a un habitatge digne; que ja no es compta amb segons quines entitats en cap procés de participació de les administracions; que desprès de 30 anys de reivindicació veïnal no tenim un estudi epidemiològic; i un llarg etc.


Sentireu parlar de nosaltres molt aviat...

6 comentaris:

Albert Puñet ha dit...

Hoooola!!

Benvingut!

Ara la tarracosfera estarà més animada!

Salutacions!!

PD: Et poso un link!

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Dani, felicitats pel teu bloc.
Ara mateix et poso un link al meu, que, mira te’l linkare en l’espai de blocs convergents amb el teu permís clar.
Vinga endavant amb el teu bloc, t’aniré seguint amb freqüència, i espero que fotis molta molta canya!!!.

Juan Luis Nogués ha dit...

Dani, espero que desde esta ventana que has abierto en la red, entre ese aire fresco que los ciudadanos necesitamos para respirar, puesto que cada día estamos más "contaminados" por los egoísmos de algunos de nuestros politicos.

Confio en tu criterio e independencia de pensamiento. Animo y a seguir luchando por un futuro mejor!!!

¡Ah...! Se me olvidaba... ¡Visca el Nástic!

Dani Juárez ha dit...

Gràcies Quim i Capità, espero que ens ho passem be. Ara tambe us linkare en el meu.

Juan Luis, gracias por tus palabras. Sabes que las suscribo literalmente y a ver si nuestro Nàstic nos da alguna alegria..que ya nos toca.

Rosalia ha dit...

Dani felicitats pel bloc. Tu rubia, jajaja

Unknown ha dit...

M'ha agradat la cita del Che...